Brabus випустить версію нового Smart ForTwo

brabus smart fortwo tailor made smart-ua

Автошпигуни порталу Worldcarfans.com зуміли зняти прототип нової моделі Smart ForTwo, доопрацьованою компанією Brabus. Новинка марки Смарт була виявлена фотошпигунами під час проведення тестування в Європі. Передбачається, що міжнародна прем’єра цього двомісного сітікара відбудеться на мотор-шоу в квітні 2015 року.

Smart ForTwo, вдосконалений тюнерами Brabus, відрізняється від стандартної моделі більш агресивною зовнішністю. Судячи з «шпигунським» знімкам, в екстер’єрі малолітражки присутні більш темні фари головного світла, задній і передній спойлери, радіаторна решітка з іншим дизайном і великі легкосплавні диски коліс.

brabus tailor made smart fortwo 453 smart-ua

У розпорядженні у версії Brabus є більш жорстка підвіска, що забезпечує відмінну керованість. Під капотом поліпшеного варіанта ForTwo розташовується трициліндровий бензодвигун об’ємом 0,9 л., що використовує турбонаддув. Цей силовий агрегат здатний розвивати приблизно 120 кінських сил потужності.

brabus tailor made smart fortwo 453 smart-ua 2

Слід зауважити, що в майбутньому компанія Brabus також представить на суд широкої громадськості власні версії чотиримісного Smart ForFour і кабріолета ForTwo Cabrio. Стандартний сітікар ForTwo з відкидним верхом з’явиться на світовому авторинку в квітні майбутнього року.

brabus tailor made smart fortwo 453 smart-ua 1

Відзначимо, що продажі стандартних моделей ForTwo і ForFour почалися в Німеччині ще в минулому місяці. На даний момент німецьким автолюбителям доступні тільки базові версії новинок. Кожна з них обладнана 90-сильним бензодвигуном з трьома циліндрами, які мають обсяг майже в 1 л. Такий двигун може видавати до 60 «коней» потужності і 91 Нм пікового моменту. З ним двомісний автомобіль розганяється до першої сотні кілометрів за 15,6 сек. Чотиримісному авто для розгону до перших 100 км / год потрібно 16,7 сек. Гранична швидкість обох малолітражок становить 151 км / год.

 

Джерело: Новгородський АвтоПортал NovgorodAUTO.ru

 

Статті