Глава концерну Daimler про Smart Кросовер

Висока ймовірність появи на ринку кросоверів від компанії Smart

smart crossover

Нещодавно в Шанхаї проводився автосалон. Під час ексклюзивного інтерв’ю виданню «Auto Express» Дітер Цетше обмовився про те, що в найближчому майбутньому Smart запровадить свій бренд і в ринок кросоверів.

smart crossover 2

Немає причин ставити під сумнів слова глави концерну Daimler. «В даний момент компанія робить акцент на виробництві нового покоління Smart ForFour і Smart ForTwo, але в наступні кілька років планується поява Смарт на ринку кросоверів» – заявив глава концерну. Також Цетше розповів про плани розвитку нового покоління смартов. Так, наприклад, Smart ForFour матиме модифікацію, побудовану на електричному двигуні, а Smart ForTwo поповнить свій модельний ряд кузовом кабріолет. Крім змін безпосередньо в кампанії, з’являться заряджені сітікари від ательє Brabus. Зміни торкнутися, як завжди, внутрішнього і зовнішнього вигляду. Після виходу всіх вище згаданих модифікацій Smart приступить до розробки та впровадженню своїх нових кросоверів.

Розробка почнеться тільки в разі схвалення нової моделі. Швидше за все, це буде абсолютно інший Смарт-кар, несхожий ні на ForFour, ні на ForTwo, оскільки їх конструкція не може володіти якостями необхідними позашляховику.

Звичайно ж, точних термінів зараз немає, але Дітер Цетше натякнув, що новинка може з’явитися на ринку до початку 2021 року.

Статті

Slider