Міні Smart ForTwo Cabrio 2015 року

small-fortwo-cabrio-2015-on-smart-ua

Одне з яскравих моделей представниць всій серії Smart постає новинка – Smart ForTwo Cabrio. Хоча попереднє покоління цієї варіації «розумника» все ще знаходиться у виробництві, нове покоління внесе суттєві зміни в зовнішній вигляд на радість шанувальницям і шанувальникам.

Напередодні початку виставки на Женевському автосалоні в наступному році, керівництво вирішило опублікувати зображення свого дітища, що б зацікавити своїх потенційних покупців.

З упевненістю можна казати, що електропривід даху буде і в новому поколінні Smart ForTwo Cabrio. Хоча відмінність буде в основній базі автомобіля, вона буде набагато коротше, ніж у попереднього покоління. Новинка буде володіти двигуном потужністю 90 к.с. і діаметром розвороту всього в 6,95 м. Передбачено випуск варіанта від тюнінг салону Brabus.

Автомобілі Smart не відрізняються малої вартість, та й виглядають не зовсім практично для звичайних потреб. Проте, спостерігається їх великий потік з Європи в інші країни. В автосалонах збільшуються показники продажів. А це означає, що, незважаючи на все, автомобілі настільки малого класу затребувані і користуються великим попитом.

Статті

Slider