Нові технології в Smart

Аннет Вінклер об’єднує Smart зі смартфонами

novye-tekhnologii-v-smart-0

Глава компанії Smart стверджує, що майбутнє сітікара щільно пов’язане з інноваційними технологіями. Вже сьогодні багато користувачів смартфонів переконалися в тому наскільки зручні і багатофункціональні ці пристрої. Різні компанії випускають спеціальні програми для своїх клієнтів і Smart не бажає в цьому поступатися.

Реалізація нового програмного продукту буде основною фішкою для залучення нових клієнтів. А також підвищення комфорту для вже існуючих клієнтів в прийдешньому 2016 році. За словами Аннет Вінклер, нова програма істотно заощадить власникам сітікаров найцінніший ресурс – час.

novye-tekhnologii-v-smart-1

На даний момент ключовою ідеєю проекту є полегшення пошуку паркувальних місць для водія сітікара. Особливий функціонал дозволить фотографувати територію і ділитися її розташування з іншими власниками смартов. У результаті повинна вийти величезна база, в яку будуть входити чи не всі країни світу. Маючи під рукою такий простий, але вкрай корисний функціонал будь-який Smart Fortwo зможе знайти місце тимчасової стоянки. Особливо актуальною послуга буде для великих міст.

У розрахунок береться той факт, що в деяких містах світу вже є спеціальні місця для паркування Smart Fortwo. Мова йде про Портленд і Сан-Франциско, в кожному з яких налічується 600 місць паркінгу.

novye-tekhnologii-v-smart-2

Уже сьогодні ідеї втілені в життя, а програма отримала назву Cross Connect. Але на перерахованих вище можливостях компанія Smart зупинятися не збирається і вже зараз ведеться планування, і розробка додаткового функціонала. Наприклад, планується додати функцію сповіщення про різні знижки на автомобілі компанії.

novye-tekhnologii-v-smart-3

Програму Cross Connect зможуть встановити на свої гаджети власники смартфонів під операційною системою iOS і Android. З бета-версією програми вже ознайомилися учасники тест-драйву нового Smart Fortwo. Думки розділилися. Одним додаток припав до душі і вони бачать в ньому потенціал, інші вказували на недоопрацьованість і «сирість» програмного продукту. У будь-якому випадку, до виходу релізной версії ще є час, а значить вона буде доопрацьованій і володіти великим набором функцій. Запуск першої версії запланований на листопад спільно з дебютом Smart Fortwo 2016.

novye-tekhnologii-v-smart-4

Статті

Slider