Новий Smart Fortwo Cabrio 2016 зовсім скоро!

Анонс Smart Fortwo Cabrio 453

2016-smart-fortwo-cabrio-spy-shots-smart-ua com ua1

Надійшли чудові новини від компанії Smart, що стосуються нового Fortwo кабріолет. Вже цієї осені, у Франкфурті на мотор-шоу буде показаний широкій публіці новий Смартік.

Авторитетне джерело AutoExpress повідомляє, що вже наприкінці 2015 року мешканці Європи зможуть придбати собі нову модель.

2016-smart-fortwo-cabrio-spy-shots-smart-ua com ua4

Попередня оцінна вартість автомобіля складає 15 тис. евро. Варто зазначити, що ця ціна перевищує вартість звичайного смарта з жорстким дахом. Головною фішкою Smart-кабріолета буде можливість вибору кольору верху. Цікава особливість, яка точно припаде до смаку любителям виділятися. Втім, нічим більше виділитися не вдатися. Новий Fortwo практично повністю відповідає своєму попереднику за технічними характеристиками і розмірами. З нововведень можна відзначити нову платформу. Нагадаємо, що вона була розроблена двома компаніями – Smart і Renault. Renault випустила свою новинку під назвою Twingo, а Смарт зробили кабріолет. Також в новій моделі останнього застосували задньодвигунове компонування з поперечним розташуванням силового аґрегату.

2016-smart-fortwo-cabrio-spy-shots-smart-ua com ua2

Під капотом сітікара розташовується бензиновий двигун в 0.9 літра що забезпечує потужність 70 к. с. Сама прокачана модифікація отримає літровий двигун і 90 к. с. під капотом, плюс двигун буде турбірованим. Передбачена спільна робота з п’ятиступеневою МКП і шестиступеневим роботом з подвійним зчепленням.

2016-smart-fortwo-cabrio-spy-shots-smart-ua com ua5

 

Статті

Slider