Новий Smart Fortwo Cabrio у всій красі

new smart fortwo cabrio

Новий автомобіль від компанії Smart був знятий прихованими камерами. Двомісний смарт 3-го покоління буде представлений публіці в кузові кабріолет. Точної дати презентації поки немає, але відомо, що продаж почнеться в третьому кварталі 2015 року.

Також відомо, що планується випустити три різних комплектації. Це Proxy, Prime, Passion. Базується конструкція кабріолета Smart на новій платформі. Розробляли основу спільно з компанією Renault. Варто зазначити, що нове покоління Renault Twingo яке випускається, також має в своїй основі цю конструкцію. Основною особливістю стало розташування мотора в задній частині автомобіля. А силовий агрегат розташований поперек конструкції.

Із заяв від неофіційних джерел, базова комплектація Smart Fortwo Cabrio буде укомплектована бензиновим мотором, об’ємом 0,9 літра. Потужність його становитиме 70 кінських сил. Найбільш «наворочений» розумник матиме потужність 90 кінських сил, від турбованного мотора в 1,0 літр. Передбачене встановлення і робота п’ятисходинкової МКПП, і шестисходинкової з подвійним зчепленням. Також система Start-Stop буде використовуватися у всіх версіях кабріолета.new smart fortwo cabrio 2

Варто згадати, що Smart ForTwo і ForFour нового покоління були презентовані в минулому році. І, як відомо, комплектація не змінилася. Перед інженерами було встановлено завдання, зберегти габаритні розміри і в новому автомобілі. Але на жаль, це не вдалося реалізувати в життя. Втім, додаткових 8 мм в довжину і 10 мм в ширину, візуально жодним чином не роблять авто більше. Ключовою відмінністю стало збільшення заднього звису. Завдяки новій модифікації багажник з 230 літрів розширився до 260 літрів.

Незначних змін зазнала і підвіска в Smart’е. Змінилася жорсткість амортизаторів через те, що пружини на задній осі стали куди більш жорсткими. А в стандартну комплектацію входять ABS і ESP, як і раніше. Але без нововведень за якість нової системи можна ручатися.

 

Статті

Slider