The New Smart Fortwo Cabrio

Новий  Smart Fortwo Cabrio привернув загальну увагу на Франкфуртському автосалоні

the new smart fortwo cabrio 2015 0Понад 220-ти тис. Smart Fortwo Cabrio попереднього покоління розійшлося по всьому світу. Таку популярну модель ніхто з учасників автосалону не зміг обійти стороною. Підкорює серця новий кабріолет своїм унікальним зовнішнім виглядом.

Звичайно ж, в ньому відразу вгадується стиль бренду, а це: характерна форма кузова, решітка у формі посмішки, маленькі свеси, витончені лінії, фари у формі крапель, чітко виділяється капсула Tridion. Найбільш приголомшливе в цьому автомобілі стали габарити. Всього 2.69 м в довжину, 1.66 м в ширину і 1.55 м висоти.

the new smart fortwo cabrio 2015 1

Перетворення Smart Fortwo в кабріолет відбувається лише при натисканні однієї кнопки. Зробити це можна безпосередньо з салону, але також і за допомогою ключа. Завдяки спеціальним поздовжнім секціях, які ховаються в відсіку на стулці багажника, дах кабріолета відкривається всього за 12 секунд. Втім, стільки ж часу необхідно, щоб повернути її в початкове положення. Визначним став той факт, що немає необхідності зупинятися для цього під час руху, всю операцію можна виконувати на ходу. Розмір самого даху становить 1.8 м². При виготовленні використовувалася фірмова технологія Tritop. Верхній шар складається з поліакрилової тканини, за ним знаходиться гумовий прошарок, після чого покладена суміш бавовни та поліестеру. Товщина всіх верств разом становить 20 мм.

the new smart fortwo cabrio 2015 4

Завдяки розширеним заднім стійкам і поперечини між ними дизайнерам вдалося надати додатковий акцент на захисну капсулу Tridion.

the new smart fortwo cabrio 2015 10

Офіційні представники бренду Smart заявили, що новий Smart Fortwo Cabrio став найжорсткішим за весь період існування смартов. І це непросто гучні слова. Завдяки застосуванню високоміцних і сверхвисокоміцних сталей, а також посиленим стійкам, даху, днища загальна жорсткість конструкції збільшилася на 15%.

the new smart fortwo cabrio 2015 11

Підвищена міцність конструкції нового автомобіля дозволила йому пройти всі міжнародні тести безпеки. Включаючи тест на пасивну безпеку. Крім цього Mercedes-Benz проводив свої, внутрішньозаводські тести, а в них умови ще більш суворі. Але це не завадило самому маленькому кабріолету вийти переможцем. Відмінні результати показав тест з переворотом. Під час тестування автомобіль скидали з півметрової висоти на дах. При цьому корпус скошували під кутом так, щоб навантаження під час зіткнення припадала на одну зі стійок.

the new smart fortwo cabrio 2015 12

У продаж Smart Fortwo Cabrio надійде в двох варіантах силового агрегату. Перший варіант буде мати під капотом 71 к.с. з обертовим моментом 91 Нм. Другий – оснастять турбодвигун в 90 к.с. і обертовим моментом 135 Нм. Обидва двигуни матимуть два варіанти зчеплення – шестиступеневий робот і п’ятиступінчаста механіка. Витрата палива складе 4.3 літра в змішаному режимі.

the new smart fortwo cabrio 2015 13

Майбутні власники Smart Fortwo Cabrio зможуть вибрати один з трьох кольорів даху – чорний, червоний і blue denim. До речі, захисна капсула Tridion і колір секцій даху будуть ідентичними. Зберігаються вони в спеціальному відділенні багажника, в якому знайдеться місце для аптечки, аварійного знака зупинки, світловідбиваючого жилета. Колір внутрішньої обшивки даху у всіх варіаціях буде сірим.

the new smart fortwo cabrio 2015 5

У новий Smart Fortwo Cabrio на вибір покупця можуть бути встановлені всілякі пристрої, такі як: система стабілізації покликана протидіяти бічного вітру, мультимедійна система з MirrorLink, помічник при їзді в гору, стежача система за розміткою на дорозі, система сповіщення про можливість зіткнення. Також існує величезний вибір аксесуарних фішок для зовнішньої унікалізації Смарта.

the new smart fortwo cabrio 2015 3

Статті

Slider