Smart for Dogs

Smart Forfour подбає про кращого друга людини – пса

smart for-dogs 1

Безліч людей по всьому світу заводять собі собаку. Тільки в Німеччині зареєстровано понад 9.5 мільйона власників. І все відмінно, але настають проблеми пов’язані з перевезенням свого вірного друга в автомобілі. Деякі породи мають короткими лапами і тому не можуть подужати високу посадку машини і самим в неї залізти.

А скільки є вже не молодих собак, які зважаючи на свій вік просто не можуть високо стрибати. Компанія Smart вирішила взятися за ці проблеми для власників Smart Forfour шляхом введення системи ReadySpace. Спочатку систему розробили для полегшення транспортування великих вантажів в задній частині Smart Forfour. Через якийсь час власники смартов зрозуміли, що ця система ідеально підходить для перевезення домашніх улюбленців. Адже завдяки їй Smart ставати нижче на цілих 12 см, що полегшує в кілька разів процес навантаження собак в автомобіль. Система вентиляції в автомобілі забезпечує правильну циркуляцію повітря. Функціональність ReadySpace дозволяє розгорнути на 180 градусів задні сидіння залишаючи їх в чистоті і порядку. Крім цього конструкція самого Smart ForFour розрахована так, що задні двері можна відкривати під кутом в 90 градусів, що значно полегшує завантаження і вивантаження.

smart for-dogs 2Таку систему із схваленням оцінив ветеринар Хайке Ліберкнехт. Помітивши не тільки її зручність для собаки, але і її продуманість з точки зору безпеки. Адже ваш домашній улюбленець буде пристебнутий і сидіти ззаду. У разі екстремальної ситуації він буде надійно захищений від ушкоджень.

Новий Smart Forfour зможе відрізнити не тільки дбайливим ставленням до домашніх улюбленців. Крім свого стильного дизайну і компактних габаритів він володіє високим показником ефективного використання простору. Спеціальний коефіцієнт BSI досягає значення в 77%. Це найвищий показник серед усіх автомобілів подібного класу. Чотиридверний смарт може вмістити в себе не тільки водія і трьох пасажирів, але ще здатний трансформуватися. Тобто спинки заднього сидіння укладаються, тим самим збільшуючи доступний простір до 1285 х 996 мм яке можна навантажити об’ємом до 974 літрів. Що також є еталоном серед автомобілів такого класу. А якщо скласти ще й пасажирське сидіння біля водія, то в смарт поміститися вантаж довжиною до 2.22 м.

smart for-dogs 0Як підсумок – у компанії Smart виходить компактний і разом з цим здатний на багато що Smart ForFour.

Статті

Slider