Smart ForTwo отримав спецверсію – Edition Flashlight

fortwo-edition-flashligh-04-smart-453

Компанія Smart привезла на Міжнародний автосалон в Детройті (NAIAS-2015) спецверсію кабріолета fortwo cabrio під назвою flashlight (в перекладі з англійської – ліхтарик). Примітна деталь: виробник вирішив не обмежуватися американським ринком і буде пропонувати fortwo edition flashlight cabrio і на інших ринках, в тому числі і в Європі. Поставки почнуться в квітні 2015 року.

 

1-fortwo-edition-flashligh-04-smart-453

Спецверсія flashlight побудована на базі регулярного smart fortwo останнього покоління. Особливий fortwo буде фарбуватися або в «глибокий» чорний, або в «кришталево» білий кольори. І те, і інше кольорове рішення будуть розведені помаранчевими акцентами, що обмежують так звану капсулу безпеки (Tridion Safety Cell)) і використовуваними для виділення кожухів дзеркал заднього виду. Крім того, на спецсерії будуть встановлені трьохспицеві колісні диски чорного кольору (з помаранчевими ступичними ковпаками) і решітка радіатора – теж чорна. Відмінною особливістю smart fortwo edition flashlight cabrio також стануть проекційні фари з лампами накалювання H7 і логотип «вироби» на трикутнику в нижній частині передньої стійки.

3-fortwo-edition-flashligh-04-smart-453

В салоні smart fortwo edition flashlight cabrio встановлені сидіння зі шкіри чорного кольору з матер’яними вставками на спинках (теж чорними) і контрастною помаранчевою прострочкою. Інші особливості інтер’єру, що запам’ятовуються – трьохспицеве кермо у шкіряній оплітці, унікальні килимки та опції, які раніше можна було побачити тільки в максимальній комплектації.

smart ua fortwo-edition-flashligh-04-smart-453

Smart fortwo edition flashlight cabrio буде поставлятися або з 1-літровим 3-циліндровим атмосферним бензиновим двигуном потужністю 71 л.с. (В Європі така версія оцінена в 17 580 євро), або з таким же, але з турбонаддувом потужністю 84 л.с. (Більш потужна модифікація обійдеться покупцеві в 18 150 євро і вище). До речі, у відкритого smart fortwo є також і 55-кіловатна електрична версія, яку можна купити за 22 992 євро.
До речі, цілком можливо, що «ліхтарик» від кабріолета smart fortwo – остання спецверсія моделі поточного покоління. Передбачається, що ще до кінця року fortwo cabrio буде кардинально оновлено. Зокрема, в ньому відмовляться від балки безпеки на користь більш жорсткого і, відповідно, більш безпечного каркаса (мова йде про ту саму капсулі безпеки, що отримала назву tridion safety cell).
2-fortwo-edition-flashligh-04-smart-453

 

Джерело: http://www.carfactum.ru 

Статті

Slider