Новий Smart в “Мініатюрної країні чудес”

mini smart news smart ua com ua 4

 

150 нових смартов розташувалися в Гамбурзі на 1300 квадратних метрах Miniatur Wunderland (Мініатюрна країна чудес), найбільшої в світі моделі залізниці. В цілому 90 нових smart fortwo і 60 нових smart forfour мають свої місця по всій території мініатюрного макета.

 

mini smart news smart ua com ua 7

 

Наприклад, в аеропорту Knuffingen і на представництві самого Smart, навіть на автомобільному потязі, і в вантажівці транспортера. Разом з цим перший car2go парк буде представлений в мініатюрній країні чудес.

 

mini smart news smart ua com ua 3mini smart news smart ua com ua 2

 

Knuffingen, один з найстаріших і найважливіших міст в Miniatur Wunderland, з приблизним населенням в 10,000 жителів. 

 

mini smart news smart ua com ua 5

 

Він відомий своїми заторами і відсутністю паркувальних місць. Нове покоління смарт допоможе зняти напругу в ідеалістичному містечку, розташованому між Гарца і Альпами. Нові smart fortwo і smart forfour мають ідеальні параметри, щоб вписатися в будь-яке паркувальне місце, оскільки їх довжина всього три і чотири сантиметрів.

 

mini smart news smart ua com ua 1

“Ми в Knuffingen цінуємо невеликі речі “, говорить Фредерік Браун, перший мер Knuffingen і співзасновник Wunderland.” Але ми не дамо їм прерогативу “, попереджає він, в зв’язку з підвищенням задоволення від водіння, завдяки розумнику. “Тому, будь ласка, не перевищуйте обмеження швидкості в новому Smart! “. Оскільки поліція Knuffingen з’являється негайно – камери контролю швидкості розташовані нижче Schlossberg.

 

mini smart news smart ua com ua 6

 

Браун також каже, що часто мандрівники поспішають. Аеропорт Knuffingen відкрився в 2011, після більше ніж шести років будівництва. Сьогодні аеропорт – міжнародний центр, завдяки своїй близькості до Швейцарії і з 40 різними типами літаків. Нові моделі Smart також присутні в аеропорту Knuffingen. Зокрема клієнти car2go просто зупиняються і відлітають, адже вони можуть повернути свій смарт car2go прямо в аеропорту Knuffingen і немає більш потреби хвилюватися про високу вартість за парковку поки вони поїхали – точно так само, як в реальному житті. Перший парк car2go в Miniatur Wunderland налічує 50 нових розумників.

 

mini smart news smart ua com ua

 

 

Miniatur Wunderland, найбільша модельна залізниця в світі і одна з найбільш значущих пам’яток Німеччини, розташована прямо на Ельбі в складському районі Speicherstadt Гамбурга. Так як відкриття відбулося в 2001 році, вже більше ніж дванадцять мільйонів відвідувачів були вражені цим захоплюючим світом технологій, чудовими деталями будівництва і майстерністю ручної роботи. Miniatur Wunderland займає область більше ніж 1300 m2, від Скандинавії до США, від берегової лінії до високих гір.

mini smart news smart ua com ua 9

 

Невеликий сам по собі Смартік тепер стане ще меншого розміру. Очікується, що високоякісні мініатюрні моделі автомобілів смарт форту і форфоур, надійдуть у продаж в кінці листопада 2015 року. Це стане чудовим поповненням для вашої власної модельної залізниці або колекції машинок. Mersedes-Benz співпрацює з видатними автомобільними фахівцями Norev і Busch, щоб зробити мініатюрні моделі розумників пофарбовані оригінальними квітами, в масштабі 1:18, 1:43 і 1:87. Як оригінали, мініатюрні Смартіки матимуть яскраве розфарбовування і широкий діапазон обладнання.

 

mini smart news smart ua com ua 8

 

 

Статті

Slider