Smart і 50K фанатів – “Smart Times 2014 China”

smart news times 2014 china 7

Smart всього п’ять років тому зайшов на ринок Китаю, і вже встиг твердо затвердитися як законодавець моди і лідер для міської рухливості. Після Німеччини Китай тепер другий за величиною ринок для інноваційного двомісного транспортного засобу..

 

Цей успіх святкувався в концерті “Smart Times 2014 China”. Де зібралися приблизно 50,000 шанувальників бренду на “Live smart China 5-Year AnniverssaryConcept” на Шанхайському Стадіоні.

smart news times 2014 china 6

На заході, смарт здивував його китайських фанатів двома новими спеціальними моделями. Пофарбований типовим китайським червоним – цей винятковий спеціальний випуск був створений для того, щоб відзначити його п’ятий день народження. І адже тільки п’ять з яких будуть проведені. Другим представили традиційно китайський – Новорічний випуск, з якого 666 штук будуть зроблені і доступні в наступному році.

smart news times 2014 china 4

Бренд Smart тепер представлений 143 автосалонах Китаю, в 77 містах. Більше ніж 60,000 одиниць були продані до сьогоднішнього дня. І щороку, до теперішнього часу, цей чудовий малюк ставав “Автомобілем року”, в своєму сегменті. Ця величезна популярність. Тільки протягом листопада його можна привітати зі збільшенням продажів в 4.2 відсотків.

smart news times 2014 china

Тут смарт авто не тільки піонер в міських рішеннях, але також і новатор у використанні цифрових платформ для маркетингу і продажів. Наприклад, навесні 2014 року, сматік досяг успіху в тому, щоб продати все 388 одиниць спеціального випуску протягом всього трьох хвилин у співпраці з “WeChat” (відповідь Китаю на “WhatsApp”).

smart news times 2014 china 8

Цей чудовий і спритний малюк примудряється об’єднати авангардистський спосіб життя крізь усі віки, професії і дохідні сегменти людей. Саме “Smart times 2014 China” також позначають авангардистську жагу до життя та інновації. Хочеться додати, що кульмінаційним моментом п’ятої річниці смартов в Шанхаї був живий концерт. Це екстраординарна аудіовізуальна подія приємно схвилювала і здивувала шанувальників. Концерт був найбільшим з коли – небудь проведених, за кількістю присутніх клієнтів і шанувальників автомобілів smart, у всьому світі.

smart news times 2014 china 3

 

Статті

Slider