Smart Fortwo версія Moscot

Сюрприз з кодовим ім’ям edition MOSCOT на сторічної річниці

smart moscot smart ua com ua 10

На святковому вечорі компанії Moscot, гостям був піднесений сюрприз у вигляді нового Смарта. Автомобіль з кодовим ім’ям edition MOSCOT був спеціально створений до 100-річної річниці.

Німці з Smart і американці з Moscot працювали над цим проектом спільно. Оскільки американська компанія займається виробництвом окулярів, сам Смарт отримав унікальне оформлення. Унікальність полягає ще в тому, що буде випущено всього сто примірників нової моделі.

Все забарвлення ексклюзиву виконано в чорно-жовтих кольорах. Для додання стильного і агресивного виду використовувався передній спойлер від Brabus, диски коліс взяті від BrabusMonoblock VII, встановлена глянсова панель, а спереду красуються фари, пофарбовані під титан.

smart moscot smart ua com ua 6

Салон Смарта має ту ж колірну палітру, що і кузов. Все оброблено високоякісної чорною шкірою. Навіть двері і приладова панель. А жовті вставки, теж шкіряні, обрамляють ручку перемикання передачі і панель приладів. Завершують картину унікальні килимки з назвою автомобіля – edition MOSCOT і трьохспицеве кермо. Smart ForTwo Cabrio Edition Moscot базується на версії Brabus. Звідси і спортивна підвіска, яка нижче стандартної моделі на 10 мм.

smart moscot smart ua com ua 5

smart moscot smart ua com ua 8smart moscot smart ua com ua 7smart moscot smart ua com ua 9

 

Рухається нова спецверсія смарт за допомогою трициліндровому двигуну об’ємом в 1 літр. Завдяки турбірованню бензинового двигуна, Smart набирає потужність в 102 кінських сили під керуванням п’ятиступінчастою коробкою передач.

smart moscot smart ua com ua

Вартість ексклюзиву складає 29 524 євро. Попередні замовлення вже надходять і на початку літа щасливчики отримають свої унікальні автомобілі Smart edition MOSCOT.
smart moscot smart ua com ua 2

 

 

Статті

Slider