Нові особливості Smart Fortwo 453 в одній статті

Абсолютно новий пакет технологій

osobennosti novogo smart fortwo 2

 

Нове покоління Smart Fortwo – це повністю оновлений пакет технологій, що рішуче покращує комфорт, безпеку і маневреність, не ставлячи під загрозу унікальний компактний дизайн автомобіля.

Нові особливості містять:

Безпека: Нова Tridion капсула безпеки з помітно вищими пропорціями ультрависокої міцності гаряче сформована сталь і супер високої міцності багатофазна сталь. Системи допомоги включають: попередження про небезпеку зіткнення попереду (опція), допомога при бічному вітрі (стандарт) і утримання смуги руху Assist (опція).
Двигун: Найсучасніший трициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю, наприклад в США це 88 к.с. і 135 Нм крутного моменту.
Коробка передач: П’ятиступінчаста механічна коробка передач або додаткова Twinamic зі шістьма швидкостями передачі і подвійним зчепленням.
Шасі: Нове шасі має на 100 мм більше ширину колії, ніж його попередник. Це добре для додаткової стійкості водіння, без шкоди маневреності.
Дизайн: Smart Fortwo третього покоління – залишився прихильником збереження своєї вихідної форми, але придбав подальший розвиток по дуже прогресивним лініях. З його типовими ознаками, такими як: профіль з ультракороткими виступами, його чіткістю ліній і поверхонь, і симпатичним виглядом – він як і раніше залишається розумним: свіжим, сучасним і впевненим у собі.
Інформаційно-розважальні системи: Bluetooth функції, як стандартна опція тепер на борту кожного нового смарта. Смартфон або планшетний комп’ютер може бути просто приєднаний до транспортного засобу для доступу до музики або додатків.

osobennosti novogo smart fortwo

 

Ось ще кілька актуальних фактів:

Чи знаєте ви, що…
… Сполучені Штати 37-я країна, в яку Smart Fortwo надійшов у продаж? Перший розумник в США був поставлений мешканцям Манхеттена 16 січня 2008 року. Загальний обсяг продажів з тих пір перевищив 80,000.
… Новий Smart Fortwo має найменший радіус повороту, ніж будь-який інший автомобіль? Короткі свеси, високий кут повороту рульового колеса і коротка довжина транспортного засобу дозволяють Смарту використовувати відстань всього в 6,95 м від тротуару до тротуару, щоб виконати розворот.

… Китай в даний час другої за величиною ринок для smart після Німеччини? Починаючи з 2009-го року в Китаї, смарт-бренд має 143 салона в 77 містах. Більш 70,000 одиниць були продані на сьогодні. І Smart Fortwo удостоюється нагородою «Автомобіль року» в своєму сегменті щорічно, починаючи з його виходу на ринок.

… Car2go є найбільшим підприємством спільного користування автомобілів в світі? У грудні 2014 дочірня компанія smart вітала свого мільйонного користувача у Флоренції, Італія. Це робить мобільність служб автосервісу, обмін по всьому світу. З моменту запуску компанії, в цілому близько 13,000 smart fortwo вже записали на свій рахунок більш 32 мільйони орендних угод, і знаходяться на дорогах у восьми країнах і 29-ти містах.
… Розумник в даний час на ринку в 46 країнах по всьому світу? Більш 1,6 млн форту були доставлені в усьому світі з 1998 року.
… Розумник зазнав суттєвого збільшення продажів і розширення дистриб’юторської мережі в останні місяці до старту нового покоління? Кількість точок продажу зросла на 300 протягом останніх чотирьох років, в цілому становлять 1270. Наприклад, показники для Smart Fortwo електроприводом в США виросли з 10 відсотків (в кінці 2013 року) до 25 відсотків в даний час. А в Німеччині електричний Smart Fortwo був лідером ринку серед всіх знову зареєстрованих повністю електричних легкових автомобілів три рази поспіль, з 2012 по 2014.
“Американська рада з Енергоефективності економіки” проголосувала і визнала його “найбільш екологічно чистих автомобілів в США” вдруге поспіль.

 

Статті

Slider